Klankschalen

In de Flintenhof is altijd een grote collectie klankschalen te vinden die we zelf importeren.

Al onze klankschalen zijn handgeklopt en afkomstig uit Nepal, Tibet en we hebben ook een aantal Bengaalse schalen. Elke schaal is uniek van klank. We hebben zowel oude als nieuwe klankschalen, en er zijn altijd bijzondere schalen op voorraad zoals Lingam schalen, Full moon bowls of tempelschalen.

Naast klankschalen hebben we ook tingsha’s, veel verschillende kloppers en kussens. Kristallen klankschalen en Peter Hess klankschalen zijn voor de liefhebbers op bestelling leverbaar. 

Wie het op prijs stelt, krijgt uitleg over de mogelijkheden en het gebruik van klankschalen. In het hoogseizoen is het ook mogelijk om hiervoor een afspraak te maken buiten openingstijden. Mail dan even met Irma.

Wie al één of meerdere schalen heeft en op zoek is naar een uitbreiding, kan de eigen schalen meebrengen en de tijd nemen om te zoeken naar een passende aanvulling. 

Workshops

Een paar keer per jaar organiseert Irma vanuit haar andere bedrijf Speel je Wijs workshops over klankschalen. Op deze pagina is meer informatie te lezen. Wie op de hoogte gehouden wil worden van vervolgdata kan zich aanmelden voor de nieuwsbrief van Speel je Wijs. 

Klankschalen